fredag den 28. september 2012

Det er blevet såååå fint

Da Thomas og jeg blev gift for 16 år siden fik vi et fint gammelt skab af min mor og hendes mand - det blev så hurtigt døbt bryllupsskabet.

Bryllupsskabet var ludbehandlet og sådan skulle det jo være dengang for 16 år siden men her de seneste år har vi ikke været helt så glade ved det, Thomas ville gerne at vi malede det men det har været mig der har være meget tilbageholdende omkring det for det var jo bryllupsskabet og det skulle helst se ud som bryllupsskabet altid har set ud.

Jeg er så selv blevet mere og mere ked af, at det var ludbehandlet - det passede bare overhovedet ikke ind i vores hjem mere. Jeg har her i blogverdenen set så mange fine skabe og andre fine møbler malet i lyseblå og lyserøde farver, så en dag fortalte jeg Thomas at jeg gerne ville at vi malede bryllupsskabet - men hvis vi gjorde det så skulle det enten være lyseblåt eller lyserødt - den lyserøde var han så ikke helt med på.

Nå men en dag jeg kom hjem fra job, havde Thomas været nede og købe maling - han havde taget min lyseblå Greengate lattekop med prikker med og sagt det skulle være den lyseblå og så var han gået igang med at male skabet.

Ja og nu kan jeg slet ikke forstå jeg skulle være sååååå lang tid om at beslutte mig for at male vores skab for nu er jeg bare såååå glad for det - det er bare blevet så fint og passer perfekt til Greengates latte kopper - det eneste er så at der jo er plads til mange flere :-)




Ja og sådan så bryllupsskabet ud inden det blev malet:


tirsdag den 25. september 2012

Jamen det kører jo bare :-)

Ja så gik der lige en uge mere efter jeg startede på mit "nye" liv, jeg var meget spændt på hvordan det var gået for jeg har været syg og havde derfor ikke fulgt planen helt som jeg skulle, bl.a. har jeg ikke fået spist så meget frugt og grønt som jeg skulle, det var overhovedet ikke sådan at jeg bare havde glemt alt og var faldet tilbage med at fylde mig med for meget af alt det forkerte, men havde bare ikke fulgt det helt så nøje som de 2 foregående uger.

Nå men i går var jeg så til vejning hos Weightwatchers og jeg havde tabt mig 1,1 kg., så nu har jeg på 3 uger tabt mig 3,4 kg. - jubiiii jeg er bare så glad.

tirsdag den 18. september 2012

Så må jeg jo gøre et eller andet rigtigt

Ja så var det vejedag igen i går og denne gang gik det så bare MEGET bedre, jeg havde tabt mig 1,6 kg. på en uge - jeg troede næsten ikke mine egne ører da jeg fik det at vide - jubiiiiiiii.

Det er bare så dejligt at vide at alle anstrengelserne virkelig også fører til noget, så nu har jeg tabt mig 2,3 kg. på 2 uger - det kan man da vist ikke klage over ;-)

Jeg ved så udemærket godt at det ikke vil fortsætte med så højt et vægttab, men det er heller ikke det jeg satser på - selvom det da ville være fedt, men ikke særlig realistisk, det er jo en livstilsændring omkring min kost jeg er igang med, så er det jo noget jeg skal blive ved med og sådan noget tager bare laaaang tid.

Men lige nu er jeg lykkelig for mit resultat i går og det motiverer mig bare helt vildt - jubiiiii jubiiiii jubiiiii.

Ha' en dejlig dag allesammen.

Denne her er da lidt sød ;-)

torsdag den 13. september 2012

Prinsessen af Fredensborg

Her er altså den ægte prinsesse af Fredensborg :-)

Ja her har man jo et godt overblik over dem der går ude på stien



onsdag den 12. september 2012

At leve sig ind i en anden verden

Nogle gange synes jeg bare det er super hyggeligt at finde en eller anden tv-serie at følge, man bliver lige som en del af den verden, specielt når man kan se flere afsnit ad gangen og ikke behøve at vente en hel uge til næste afsnit.

Så her for et par uger siden kom jeg til at se lidt af Grey's hvide verden som kører på Kanal 4 og har gjort det i flere år og ja den virkede jo egentlig meget god ;-)

Jeg var så i Fona hvor de havde første sæson til 99 kroner, så den måtte jeg da bare have med mig hjem, de var udsolgt af sæson 2, men den fandt jeg i Bilka også til 99 kroner - så nu har jeg da lidt timers underholdning foran mig, ja og jule- og fødselsdagsønsker frem i tiden for der er vist 9 sæsoner af serien ;-)


tirsdag den 11. september 2012

Så blev det vejedag

Ja jeg må indrømme jeg blev lidt skuffet da jeg stillede mig op på vægten i går da jeg var til Weightwatchers-møde, jeg havde tabt mig 700 gram :-(

Ja må jo desværre indrømme at det ikke er første gang jeg har været gået igang med en kostomlægning/ny livsstil/slankekur (ja kært barn har mange navne) - men de andre gange har første uge været med et meget større vægttab end de efterfølgende uger - det har været over 1 kilo første gang, de efterfølgende uger har så ligget på ca. 500 gram (+/- lidt) - nogle uger har jeg så slet ikke tabt mig, men så har der jo nok også været en grund til det ;-)

Nå men da den værste skuffelse havde lagt sig (for jeg føler selv jeg havde været rigtig god) så er jeg nu godt tilfreds med mig selv alligevel, for 700 gram tabt er jo stadig 700 gram mindre af mig og det er jo bare godt - ja og så tænker jeg at alle de andre gange jeg har været gået igang har det ikke holdt i længden, men nu hvor det starter anderledes denne gang så må det da bestemt være fordi det så virkelig skal lykkedes mig nu ;-)

Ha' en dejlig dag.

mandag den 10. september 2012

Åhhhh jeg er så spændt

Ja så er det allerede mandag igen og min første uge på Weightwatchers er gået, jeg synes selv jeg har været rigtig god - men når beslutningen om at skulle igang med en livsstilsændring først er taget er det nu heller ikke de første par uger der har været de sværeste for mig - men alligevel.

Nej men selvom jeg selv synes jeg har været rigtig god i ugens løb, er jeg nu meget spændt på hvad vægten siger i eftermiddag - bare jeg ikke bliver alt for skuffet.



Ja håber virkelig det er berettiget at hejse flaget ;-)

tirsdag den 4. september 2012

I dag er jeg startet på mit nye liv

Jeg har længe gerne villet igang med at tabe mig da jeg i alt for lang tid bare har ladet stå til og har taget alt for meget på. Det er bare ikke så nemt at lave hele sit liv og dårlige vaner om.
Nå men for et par uger siden var der en Sweetdeal hvor man kunne få indmeldelse og en måneds vejning og møder hos Weightwatchers til halv pris.
I går var jeg så til mit første møde og i dag er jeg så gået igang. Det er dejligt endelig at være kommet igang, men også lidt skræmmende.
Jeg skal nok skrive hvordan det går de næste mange uger - for det er noget der kommer til at tage sin tid, da jeg nok skal tabe mig en 35 kg., men nu vil jeg tage den et kg. ad gangen.

mandag den 3. september 2012

Jeg prøver lige igen

Tja for efterhånden læææænge siden skrev jeg et indlæg om at nu var jeg tilbage igen, hmmmmm det varede så ikke så længe.

Et par dage efter jeg skrev mit sidste indlæg skulle jeg flytte kontor så alt skulle pakkes ned og pakkes ud igen inden jeg gik på ferie et par dage efter - det var noget af en omgang, men jeg kom fint på plads og var for en gangs skyld helt klar til at gå på ferie uden at have totalt stress på fordi jeg ikke kunne nå de ting jeg skulle inden, men da jeg vidste det ville være lidt kaotisk omkring flytningen og ikke helt vide hvornår jeg ville være oppe at køre igen var jeg stort set klar inden flytningen og alt klappede bare så det var bare perfekt.

Jeg havde selvfølgelig planer om at ville lave en masse indlæg om de ting vi oplevede i ferien, men tja det blev så ikke rigtig til noget - øv øv.

Det er efterhånden længe siden ferien sluttede og ingen indlæg fra mig og jeg har heller ikke fulgt særlig meget med i de blogs jeg følger, selvom jeg hygger mig rigtig meget med det - men nu vil jeg altså til det igen.

Vores skøøøønne niece fyldte 11 år i onsdags - tillykke til hende
(det her billede er dog nogle år gammelt)