torsdag den 24. marts 2011

Dejlig weekend

Vi havde en rigtig dejlig weekend, den startede om fredagen med at jeg skulle være på arbejde næsten 3 timer længere end normalt fordi en kær kollega havde 25 års jubilæum, det er umiddelbart ikke særlig positivt at skulle være på arbejde så længe og slet ikke en fredag ;-) men det var hyggeligt nok.

Jeg blev hentet fra arbejde af min kære mand og så kørte vi til Hvidovre hvor vi skulle hente vore niece fra Cirkus, da hun skulle hjem til os i weekenden. På hjemvejen samlede vi lige min svigerinde op, hun havde lavet flæskesteg med alt tilbehøret og pakket picnic-kurven så hjemad til Fredensborg det gik, så fik vi lige varmet det op der skulle varmes og så hyggede vi med dejlig flæskesteg og X-Faxtor - det var bare skøøøønt.

Om lørdagen havde vi besøg af nogle af vores søde naboer, de har 2 piger den ene på alder med Celine og de leger bare helt fantastisk godt sammen, det var en superhyggelig dag og aften.

Søndag sov Celine rigtig længe, men da det bankede på døren og Caroline spurgte om Celine kom ud at lege så fik pigebarnet lige pludselig rigtig travlt med at komme i tøjet - dejligt at se hvor godt de leger sammen (og hvor kan jeg bare genkende meget fra da jeg selv var pige, den måde sådan nogle piger kan fnise og køre hinanden op på og slet ikke kan stoppe med at grine igen - men hyggeligt er det).

Carolines lillesøster Katrine kom hen til mig da jeg sad ude i haven og hun havde sit memory spil med, så hun bankede mig stort 2 gange, den bedste kommentar var da hun sagde til mig at jeg jo skulle huske hvor de forskellige brikker lå, hmmmmm - men heldigvis fik jeg at vide at hun også plejede at banke sin mor og far, det trøstede lidt.

Senere var vi til te og kage henne hos naborerne og pludselig foreslog de om ikke vi skulle tænde op i deres bålsted og lave snobrød og pølser, det var bare så hyggeligt og nej hvor smagte det bare fantastisk, uhmmmmm.

Det var en dejlig weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar