tirsdag den 10. april 2012

Håber I alle har haft en dejlig påske

Py ha hvor gik den påskeferie dog bare stærkt og jeg havde endda også fri de 3 dage før påske, det var lidt hårdt da vækkeuret ringede i morges og så var det endda stadig mørkt - uhhaaaa.

Nå men det var en dejlig påskeferie, vi havde en påskefrokost vi skulle til hos min mor og hendes mand i Haslev og så var vi til fødselsdag i Frederiksværk og ellers var der ingen faste aftaler så vi har bare nydt det, også selvom vejret ikke alle dagene var lige gode.

Det har været lidt svært at vente med at skulle plante krukkerne til i haven, men jeg har altså ikke turdet endnu og når det jo har været frostvejr om natten så er det nok godt at vente lidt endnu.

Men så må jeg jo nøjedes med at have lidt kønt at kigge på indendøre og væbne mig med tålmodighed lige lidt endnu.

Det her kan en gammel suppeterrin også bruges til - det ser så smukt ud fyldt med perlehyacinter - jeg elsker bare perlehyacinter de er så søde
4 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig Påske
  Vi har også nydt alle de skønne fridage sammen og havde gøster fra sjælland fra igår til idag, så det var et kort visit, men altid dejlig at se sin lillebror.

  Hvor står de smukt dine perlehyasinter, det er også en af mine yngling blomster...

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Dejligt at du har nydt din påskeferie og ja den går alt for stærkt - Elsker også perlehyacinter og hvor er de smukke i din terrin :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Her er påsken og blevet nydt med familien.Nu er der så taget huld på 14 dages ferie JUBI.De er så smukke de perle hyrsinter var så heldig at få nogen i lyserøde.Knus og forsat rigtig god dag herfra Else

  SvarSlet
 4. sehr schöne dekoration!!! liebe grüße aus deutschland von angie

  SvarSlet