søndag den 27. maj 2012

Cirkusprinsessen

I går var vi i cirkus og det var ikke hvilken som helst cirkusforestilling vi var til for en af de dygtige artister var vores niece Celine - hun var bare så go'. Hendes store drøm er at blive cirkusartist når hun bliver voksen.

Ja hun har det så heller ikke fra fremmede for vi stammer rent faktisk ud af en cirkusfamilie, ja det er faktisk rigtigt.

Min bedstemors familie havde deres eget cirkus et cirkus der hed Cirkus Bruun, men min bedstemor og bedstefar stoppede i cirkuset da min far var dreng.

Det er Celine der er øverst - uhhhh
Her er hun i trapetzen - en rigtig cirkusprinsesse

4 kommentarer:

 1. Hej Lotte,

  tak for din søde kommentar. Ej hvor vildt at i kommer fra en cirkus familie. Spændende.... Rigtig sødt at din niece vil tilbage til jeres rødder! Hvor er hun dygtig!

  Rigtig dejlig aften!

  Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina

   Jaaa da jeg var barn var det at være fra en cirkusfamilie også noget af det man var stolt af og kunne prale lidt med ;-) ikke at der var meget cirkusprinsesse over mig, hi hi.

   Ja Celine er rigtig dygtig, nu må vi jo se om hun bliver ved med at ville være cirkusartist, hun er kun 10 år så man ved jo aldrig - og så er den branche nok heller ikke den nemmeste.

   Slet
 2. Hej Lotte,

  Hvor sjovt med en ægte cirkusprinsesse i familien! :-)

  Mange tak for besøget i min stand på Ledreborg Livsstilsdage. Det var rigtig hyggeligt at møde dig.

  Også tak for din varme deltagelse omkring min kære vovse Dixie... Det er altid dejligt at møde søde og rare mennesker, men når man har extra behov for det (f.eks. fordi man er ulykkelig), så værdsættes det bare en tand mere. Dine søde ord og medfølelse er dybt værdsat. Tak, Lotte!

  Håber I havde en dejlig dag på Ledreborg!

  *SMIL & KNUS* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Lisbet

   Det var superhyggeligt at mødes med dig, sjovt at se en som man føler man kender men jo alligevel ikke helt kender alligevel - men nu følger jeg nok at jeg kender dig lidt mere nu når der også er sat ansigt på ;-)

   Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig også selvom det selvfølgelig var lidt følelsesladet og man har nemt til tårer så ved jeg fra mig selv at det også er rart at få snakket om det for det er jo noget der fylder en del, når man har mistet en man holder så meget af.

   Men jeg håber I er kommet godt igennem udstillingen på Ledreborg på trods af alt det triste og håber der kom lidt mere gang i besøget på din fine stand - vi havde en rigtig dejlig dag på Ledreborg og vejret var jo bare fantastisk.

   Mange knus og kram fra Lotte

   Slet