torsdag den 1. november 2012

Slik eller ballade

I går fik vi besøg af en masse uhyggelige væsener som ville have slik eller lave ballade, men heldigvis havde vi købt godt ind af slik så vi slap for balladen.

Vi havde også fået besøg af min søster og niecen fra Nørrebro til aftensmad, vi spiste tidligt og bagefter var Celine ude med sin veninde Caroline og sprede gys og gru i Fredensborg, de kom hjem med en masse slik - så det var en god høst.

Da de var taget hjem kom jeg i tanke om at jeg da helt glemte at tage billeder af de uhyggelige unger.


2 kommentarer:

 1. Det er en af fordelene ved at bo i byen (eller i hvert fald knapt så landligt som os)... at der foregår lidt underholdning af den pågældende slags.

  Her i den 127. kartoffelrække ser vi ikke skyggen af udklædte børn, hverken til Halloween eller fastelavn...! Men - antallet af børn i udklædningsalderen kan også tælles på én hånd. ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Hej søde Lisbet

  Det er faktisk lidt sjovt - før vi flyttede til Fredensborg boede vi på Nørrebro og der kom der ALDRIG nogle forbi hverken til halloween eller fastelavn, så det er måske lidt for meget by :-)

  Nej det skal lige siges at det er ca. 3½ år siden vi flyttede og det med halloween er nok også blevet lidt mere in siden, så skal ikke sige om ikke børnene går rundt nu.

  En anden ting med at bo i en storby er nok også at forældrene ikke bare sender deres børn ud på egen hånd.

  Men hyggeligt er det nu.

  Knus fra Lotte

  SvarSlet