tirsdag den 15. januar 2013

Kan næsten ikke tro det er sandt

Det er efterhånden længe siden jeg har skrevet om hvordan det går med mit projekt om at få tabt mig og det er heldigvis ikke fordi det ikke går så godt længere for det gør det, det går faktisk over alt forventning.

Jeg var selvfølgelig meget spændt på hvordan julen ville gå, men fra jeg gik på juleferie til den første vejedag havde jeg tabt mig 400 gram, det kan jeg vist kun være godt tilfreds med, i starten af juleferien gik det nemlig fint nok med ikke at gå amok i søde sager, men må nok indrømme at det ikke gik helt så nemt da jeg kom længere hen på ferien, men resultatet var jo fint nok må man sige. Jeg kan bare se hvor nemt det er for mig at risikere at falde i - øv øv.

Nå men i går var så nr. 2 vejedag efter juleferien og jeg kunne næsten ikke tro det var sandt men jeg havde tabt mig 1,8 kg - og det er på kun én uge - jubiiiiiiii.

Så nu har jeg tabt mig 14,2 kg siden jeg startede i starten af september, det er jeg rigtig godt tilfreds selvom jeg stadig har lang vej endnu, men da jeg startede efter juleferien købte jeg mig et 3 måneders kort til WeightWatchers for når jeg har betalt en formue for det så risikerer man ikke så nemt det der med at springe over for nu har jeg jo betalt og så er det da godt nok ærgeligt at skulle hen og blive vejet og så have taget på - men heldigvis har der ikke været én eneste gang siden jeg startede i september at jeg har taget på, nogle af gangene har jeg ikke tabt mig helt så meget, men jeg har tabt mig hver gang.

Så jeg er stadig ved godt mod og er sikker på jeg nok skal nå mit mål.

4 kommentarer:

 1. Hej Lotte
  Hvor er det bare flot!
  Stort tillykke og jeg er sikker på du når dit mål <3
  Held og lykke.

  Stort knus
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - hvor er du sød :-)

   Knus

   Slet
 2. Hej Lotte

  Hvor er du bare sej! Bare det var mig der var så standhaftig, her går det noget op og ned.
  Men håber jeg når det inden sommer :-)

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi

   Tak for det - bare der kommer mere af end på, det er jo det vigtigste og der er jo stadig lidt tid til sommer, så det skal du nok nå ;-)

   Nyd dagen.

   Knus fra Lotte

   Slet