fredag den 11. januar 2013

Så er sommerferien bestilt

Ja det er godt nok lidt tidligt, men nu er sommerferien bestilt.

Vi skal en tur til Gudhjem på Bornholm og vi skal have niecen med, det er efterhånden blevet en rigtig dejlig men fast tradition at vi tager på en sommertur sammen med hende - det nyder vi vist alle 3.

For snart 4 år siden var vi også på Bornholm sammen med Celine, men der var vi der kun med 3 overnatninger og det var vi alle enige om var lidt for lidt, så her i sommers da vi talte om hvad vi gerne ville i år så snakkede vi om Bornholm og at vi gerne ville være der i en hel uge.

Her i juleferien snakkede vi sådan lidt frem og tilbage om hvad vi så skulle til sommer og snakkede også om andre dejlige steder i Danmark og var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, men da DR2 så genudsendte udsendelsen om Badehoteller og de var på Melsted Badehotel lige ved Gudhjem, var vi ikke i tvivl, vi ville til Bornholm igen.

Vi ringede så til Celine for at høre om hun stadig gerne ville med os på sommerferie, nu er hun jo blevet 11 år (bliver 12 år lidt efter vi har været afsted), så det var jo overhovedet ikke sikkert hun gad at tage på sommerferie med hendes gamle onkel og moster, men da jeg snakkede med hende i telefonen, var jeg overhovedet ikke i tvivl om at hun gerne ville med, hun brød også ud i sang - "Bornholm, Bornholm, Bornholm du den dejligste ferieø ......." Da vi så også fortalte at den lejlighed vi havde fundet var med swimmingpool så var hun bare glad.

Så nu er der betilt en dejlig ferielejlighed og færgebilletterne er også bestilt, så nu kan vi bare vente på at det bliver august så vi skal afsted - py ha der er godt nok laaaaang tid til, men man er jo nødt til at være så tidligt ude for at få det man gerne vil have og også kunne spare lidt på færgeovergangen, det er godt nok dyrt at tage færgen til Bornholm og så kommer der lige en bro også - nå men det ved man jo.


071012_width444/6001/60012.jpg
Det ser da meget dejligt ud

6 kommentarer:

 1. det ser også dejligt ud og ja der er dejligt på bornholm, vi har været der masser af gange, da vi på et tidspunkt havde venner der, men nu er de flyttet til Belgien heller ikke dårligt, de laver jo god chokolade,og Øl...
  Rigtig dejlig tur og gudhjem er smuk by der tager min svigermor og papsvigerfar til hvert år..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er virkelig skønt på Bornholm. Det lyder da heller ikke dårligt med venner i Belgien så man kan få nogle gode oplevelser der :-)

   Slet
 2. Det er dejligt, at have bestilt sommerferien i god tid. Det er snart mange år siden jeg har været på Bornholm, men ville gerne en tur dertil igen :-)

  Der ser dejligt ud på billede og flot udsigt!
  Der er noget at glæde sig til :-)

  Ha' en dejlig week-end.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtig rart at have bestilt sommerferien, så er det ihvertfald på plads og vi kunne stadig vælge lige det vi gerne ville - skøøøønt, selvom der jo er lidt laaaang tid til når det bliver bestilt i så godt tid :-)

   Knus

   Slet
 3. Åh hvor dejligt med ferien bestilt. Mange år siden jeg var der.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt at vide at det er på plads, så skal det bare blive august så vi kan komme afsted :-)

   Slet