mandag den 22. oktober 2012

Dejlige dage med niecen

I efterårsferien var vi så heldige at vores skønne niece Celine ville komme op hos os i et par dage og vi fik rigtig hygget os.

Da jeg kom hjem fra job onsdag (havde taget et par timer tidligere fri), så var Celine der allerede. Vi snakkede lidt om hvad vi skulle finde på at lave i de dage hun var på besøg, jeg fortalte hende om de fine armbånd man kunne lave af Hama-perler som skulle i ovnen og sådan nogle ville hun rigtig gerne at vi lavede:
Man skal være meget koncentreret for at perlerne ikke vælger ;-)
Det var sjovt at se hvordan perlerne blev flade - og så skal de jo helst ikke få for meget ;-)
 

Der kom de her fine armbånd ud af anstrengelserne (billedet er desværre lidt mørkt) 

Torsdag tog vi en tur til Hillerød, der havde vi set at børnene kunne lave deres egne flødeboller i Chokolademageriet - det synes Celine var rigtig sjovt og det blev til 2 fine flødeboller:

 
 


 
Efter Celine havde hygget sig med at lave sine egne flødeboller gik vi på Café København og fik en lækker Brunch:
Det var så hyggeligt og lækkert - men nok ikke helt noget der passede sammen med WeightWathcers :-)

Dagen gik ellers med at tage en tur i Plantorama og kigge på kaniner, mus og papegøjer og da vi kom hjem tog vi Liva i hånden og gik en tur i skoven med hende - og vejret var bare sååååå skønt.

Om aftenen sørgede Celine så for at uhyggen kom til Fredensborg:

  
 

 Og så skulle der ellers hygges foran fjerneren med varm chokokale med skumfiduser i:Allerede fredag skulle Celine hjem til sin mor igen, men det havde været nogle dejlige og hyggelige dage. Min søster havde lavet dejlig frokost til os da vi kom så det var bare skøøøønt.


 

2 kommentarer:

 1. Det lyder bare SÅ hyggeligt!

  Må være dejligt med en niece man kan låne i ny og næ! :-)

  Det med perlerne har jeg endnu ikke prøvet. Tænker: Kommer der ikke til at lugte forfærdeligt af smeltet plastik? Hvis ikke, så vil jeg prøve det en dag! ;-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super hyggeligt at måtte låne niecen.

   Næææ jeg synes egentlig ikke det var så slemt med lugten af smeltet plastik, selvfølgelig kunne man godt lugte det lidt, men ikke så slemt, så prøv du bare :-)

   Knus fra Lotte

   Slet