fredag den 12. oktober 2012

Lidt fra denne front

Py ha jeg har haft så travlt på jobbet den sidste uges tid, så jeg har slet ikke haft tid til at følge med i blogverdenen og ej heller at skrive indlæg - for når jeg kom hjem så var jeg helt død.

Men nu er der heldigvis kommet lidt mere luft så jeg vil da lige skrive et lille indlæg.

I mandags var jeg til vejning og denne gang havde jeg kun tabt mig 300 gram :(  jeg må da indrømme jeg blev en lille smule skuffet i første omgang, da det jo bare var gået så godt ellers, men jeg ved jo udemærket godt at vægttabet altid er størst lige i starten og skal jo bare glæde mig over at det går den rigtige vej og jeg har da også tabt mig 4,9 kg. på 5 uger det kan jeg vist ikke klage over.

Så er der lige en lille historie om vores hund Liva - hun er begyndt at klø sig rigtig meget og bide i sine poter, så hun har fået allergi - vi har været hos dyrelægen som har taget blodprøver og nu venter vi på svar for at finde ud af hvad hun er allergisk overfor - øv øv.

Men vi fik ellers lige noget af en forskrækkelse for da manden var henne med Liva for at få taget blodprøve så sagde de at de troede at der var noget galt med hendes hjerte - åhhhh skræk - så de ville gerne have at vi kom med hende tirsdag morgen og hun så skulle blive der til onsdag morgen så de kunne checke hendes hjerte over et helt døgn - åhhhh altså det var ikke sjovt - py ha.

Nå men det der allergi blev bestemt ikke bedre, tværtimod - og vi vidste stadig ikke hvad det var så manden var forbi dyrelægen igen i mandags og her lyttede de til hendes hjerte igen og det var meget bedre, så de spurgte om han kunne blive en 3 timer så de kunne holde øje med hende, de var heldigvis så tilfredse så de spurgte om han kunne gøre det samme om tirsdagen med at være der en 3 timers tid for så slap vi for at Liva skulle blive der et helt døgn, han var der også i går og nu er de helt tilfredse og mener ikke der er noget galt med hendes hjerte - pyyyyy haaaaaaa - det var en dejlig besked at få.

Nå men med hensyn til allergien så venter vi stadig på svar for desværre havde laboratoriet fået smidt den første prøve væk så hun skulle have taget en ny - vi håber at få svar i dag.

Ha' en dejlig weekend.


3 kommentarer:

 1. Pyh-ha... jeg får helt ondt i maven ved tanken, og ved [desværre] præcis, hvilke følelser I har gennemgået! Sådan er det, når man holder af sine dyr!
  Godt at høre, Livas hjerte er okay. Håber på det bedste m.h.t. allergi-testen.
  *KNUS* og god weekend, Lotte. Klø Liva bag øret fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Tillykke med vægttabet! Ca. 1 kg. om ugen er da rigtig flot! Husk... at de kilo man taber hurtigt, som regel sætter sig igen med samme hastighed. Hvorimod det man taber over længere tid har større chance for at holde sig væk...! Så det kan betale sig at være tålmodig! :-)

   Slet
  2. Hej søde Lisbet
   Tak for din kommentar - ja det er ikke sjovt når/hvis der noget galt med sine dyr - vi har fået svar på allergitesten og har fået at vide at det eneste skulle være at hun ikke kan tåle fisk, det har vi så lidt svært ved at forstå at det kun kan være det, for det er ikke så tit igen hun får fisk - vi havde selv lidt en mistanke om at hun ikke kunne tåle gulerødder for Liva er en rigtig labrador som elsker at få mad og guffere :) så vi har givet hende gulerødder, hun elsker at få en hel gulerod og gnave i, men vi stoppede med det da vi jo ikke vidste hvad hun var allergisk overfor, men da vi så fik at vide at det kun var fisk så gav vi hende et par gulerødder her i weekenden, et par stykker om lørdagen og et par stykker om søndagen og nu her til morgen så bed hun sig helt vanvittigt i sine bagpoter og det var ellers blevet en lille smule bedre, ikke væk men lidt bedre, så jeg tror altså stadig der må være noget med de gulerødder, så nu tror jeg vi venter en måneds tid til vi er helt sikre på alt er ude af kroppen af det hun ikke kan tåle før vi måske forsøger med det igen.

   Mht. vægttabet så vil man jo helst at man kunne smide det hele på et par måneder, men det ved jeg jo udemærket godt at det ikke kommer til at gå sådan - når man skal tabe en 30-35 kg, så tager det jo sin tid - og lige nu så går det fint og jeg føler ikke jeg mangler noget, det kan godt være december bliver lidt svært, men bare en udfordring jeg må klare :-)
   Knus fra Lotte

   Slet